Assortiment

Assortiment

Onze winkel
Als stichting hebben wij een winkel die gevestigd zit binnen het Erasmus MC. Hier vindt de fysieke verkoop van allerlei studiematerialen plaats. De winkel wordt gerund door het bestuur van de stichting, zij zijn hier elke week aanwezig om jou te helpen en te adviseren bij de aanschaf van je studiematerialen. 

Kom gezellig langs bij ons in de winkel. Hieronder vind je een link naar een document met alles wat in onze winkel te verkrijgen is.

Webshop voor boeken
Omdat ReMedI gerund wordt door studenten, is het niet mogelijk om zelfstandig online de boekenverkoop te regelen. Hiervoor is een de samenwerking met Studystore. Bestellingen van boeken die je via onze website plaatst, komen rechtstreeks bij Studystore terecht. Zij zullen de bestelling verwerken en jouw boeken leveren. Kortingen die via de site van Studystore worden gegeven, zoals de korting die aan het begin van het collegejaar gegeven wordt, zijn dus ook andere kortingen dan wij in de winkel hanteren. Voor vragen omtrent je bestelling, kun je dus het beste terecht bij Studystore. Studystore is elke werkdag te bereiken op 088-2030300 van 8.30-17.00. Meer informatie en een contactformulier is te vinden op www.studystore.nl.

BELANGRIJK: Momenteel verlopen helaas niet alle bestellingen bij Studystore zoals gebruikelijk. Wegens een verhuizing, technische problemen en een nieuwe logistieke dienstverlener, zijn er helaas een aantal bestellingen niet goed doorgekomen en hierdoor vertraagd. Dit probleem heeft bij hen uiteraard de hoogste prioriteit en er wordt druk naar een oplossing gezocht. Wij vinden de situatie ook ontzettend vervelend, maar kunnen helaas niets voor u betekenen aangezien de bestellingen regelrecht via Studystore gaan. Mocht dit dus op u van toepassing zijn, verwijzen wij u door naar Studystore www.studystore.nl.

Webshop voor instrumenten
Omdat ReMedI gerund wordt door studenten, is het niet mogelijk om zelfstandig online de verkoop van instrumenten te regelen. Hiervoor is er een samenwerking met Medicalwerff. Bestellingen van instrumenten die je via onze website plaatst, komen rechtstreeks bij Medicalwerff terecht. Zij zullen de bestelling verwerken en jouw spullen leveren. Voor vragen omtrent je bestelling, kun je dus het beste terecht bij Medicalwerff.
Medicalwerff is elke werkdag te bereiken op 020-8083997 tussen 9.00-12.30 en 13.00-16.00. Per mail is Medicalwerff te bereiken via info@stethoscoopspecialist.nl. Meer informatie is te vinden op www.stethoscoopspecialist.nl.

Webshop voor integratiebundels
Ieder collegejaar van de studie Geneeskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam eindigt met een integratietoets. In deze toets komen alle onderwerpen van de voorgaande jaren aan bod. Om het leren voor deze toets een stuk makkelijker en overzichtelijker te maken, helpen Remedi en de Honours Class graag een handje. Honours Class werkt elk jaar de vooraf bekende casus uit en bundelt deze in een IT-bundel. Studenten kunnen deze bundel bij Remedi aanschaffen om zich goed voor te kunnen bereiden voor deze integratietoets.

De bundels kunnen worden aangeschaft via de onderstaande webshop. Omdat de bundels alleen aan het einde van het jaar worden verkocht, is de webshop ook alleen in deze periode (mei, juni en juli) bereikbaar. Houd onze social media kanalen in gaten om op de hoogte te blijven van de verkoop.