Bachelorstudenten

Bachelorstudenten

Verkoopweek
Welkom (toekomstige) geneeskundestudent,

Om je goed voor te bereiden op je studie Geneeskunde in Rotterdam, ben je bij Remedi aan het juiste adres. Bij Remedi verkopen wij namelijk alle benodigde boeken, instrumenten, labjassen en extra’s voor de studie. Op deze pagina vind je uitgebreid informatie over de aanschaf hiervan.

Elk jaar organiseert Remedi een verkoopweek voor alle eerstejaars geneeskundestudenten van Rotterdam. Tijdens deze week is Remedi extra geopend om de nieuwe studenten de mogelijkheid te geven om al hun benodigde studiematerialen aan te schaffen. Er is vaak een kleine markt aanwezig, waar boeken kunnen worden ingekeken, labjassen kunnen worden gepast en instrumenten worden bekeken. Wij helpen jullie graag om duidelijkheid te geven over welke materialen nodig zijn en je vragen te beantwoorden. Ook zijn er leden van het MFVR-bestuur aanwezig, zodat je je gelijk voor de studievereniging kan inschrijven.

De verkoopweek vindt elk jaar plaats bij de Remedi-winkel in de week voor het begin van het collegejaar, vaak de laatste week van augustus. Wij adviseren om samen met iemand te komen of een koffer mee te nemen om al je studiematerialen weer mee naar huis te nemen. Elk jaar staan er namelijk zo’n 20 boeken op de boekenlijst van het Erasmus MC, bovendien adviseren wij om in het eerste jaar een labjas, handschoenen en een huidpotlood aan te schaffen. Een stethoscoop is in het eerste jaar nog niet nodig, dit instrument is pas verplicht vanaf het tweede jaar.

De boekenlijsten voor de bachelor Geneeskunde zijn hieronder te vinden.

Wij zijn verder het gehele collegejaar geopend en wij doen ons uiterste best om alle boeken en instrumenten ruim voldoende op voorraad te hebben, dus loop gerust eens langs als je nog wat mist of nog vragen hebt. Wij helpen je graag verder in de winkel!