Contact

Contact

Wij zijn telefonisch te bereiken op 010-7043709 tijdens openingstijden van de winkel of per mail via infostichtingremedi@gmail.com.

Openingstijden

Iedere woensdag van 12:00-14:00

Bezoekadres

Stichting Reductiebureau Remedi
Dr. Molewaterplein 50
3015 GE Rotterdam

Postadres

Stichting Reductiebureau Remedi
Westzeedijk 353
3015 AA Rotterdam


Remedi is te vinden op de derde verdieping in het Fe/Ee-gebouw van het Erasmus MC. Onze winkel is te bereiken via lift of trap. 

Neem de lift tegenover Albert Heijn to go en Kade 80 in de passage naar de derde verdieping. Je komt dan via een korte witte loopbrug in een grote hal. In deze hal staat onze winkel, te herkennen aan de grote grijze balie, precies tegenover de lift.

Ook met de trap is Remedi goed te bereiken. Neem hiervoor de witte trap omhoog tegenover de Albert Heijn to go in de passage. Je komt dan voor grote glazen deuren te staan, die automatisch open zullen gaan. Links van deze kleine hal bevindt zich een ruimte met een lange servicebalie. Loop met de richting van de hal mee naar rechts, daar vind je tegen de glazen wand een trap. Als je deze trap nog een verdieping omhoog neemt, kom je in de hal waar onze winkel te vinden is. Je benadert Remedi direct vanaf de zijkant als je vanaf de trap rechtdoor loopt.