Fouad Taounza (Commissaris PR)

Mijn naam is Fouad, ben momenteel 21 jaartjes jong en geboren en getogen in Rotterdam. Momenteel ben ik tweedejaars geneeskundestudent. In 2019 zal ik een bestuursjaar als Commissaris PR bij Stichting ReMedI vervullen. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik de creativiteit tijdens mijn opleiding nog niet ben tegengekomen. Mijn passie ligt bij het ontwerpen van T-shirts in mijn eigen stijl. Ook ben ik in mijn privé bezig om een eigen kledinglijn op te zetten (Fou Nation). Momenteel ben ik dus bij ReMedI bezig om mijn creativiteit over te laten komen bij de studenten. Ik ga dus mijn best doen om voor leuke merchandise te verzorgen waar de geneeskundestudenten iets aan zullen hebben voor een lange tijd.

Ook zal ik de must-haves voor de boeken promoten aan de studenten zodat de studneten op de hoogte zijn van wat er nodig is om het jaar met een succes te volbrengen. Dit zullen we posten op Facebook en op ons Instagram. Volg je ons niet, dan zal ik dat even doen.

Ik sta er ook voor open met ideeën vanuit de studenten. Tot de winkeldienst!

Fouad Taounza

Maandag t/m vrijdag: 12:15-13:15